today's outfit


Heti tulee toinen postaus edellisen perään, mutta en usko, että se ketään haittaa. Muistakaa vaan tsekata aiempi postaus Tukholman ostoksista. Mä aika harvoin postaan asukuvia, koska mulla ei oikein oo ketään, joka ottais musta niitä kuvia ja lisäksi täällä meillä kotona ei oikein ees ole paikkoja, joissa vois ottaa hyviä kuvia. Enkä aina jaksais postata niitä tylsiä peilikuvia, jotka on kaikki otettu Tungin työpaikan alakerrassa. Nyt kuitenkin sain mun siskon suostuteltua ottamaan musta pari kuvaa, vaikkei se kyllä mikään valokuvaajalahjakkuus oo mutta eiköhän nää kelpaa.


Tällästä oli tänään koulussa päällä, aika perusasu.
paita: JC (tää on se, jonka ostin myös Tukholmasta mutta unohdin kuvata aiemmin!)
niittiliivi: KappAhl
farkkulegginsit: Pieces
saappaat: Andiamo

Ilmeet on kyllä jotain niin ihanaa kun aurinko paistoi just sopivasti suoraa silmiin. No mut ei siitä saa valittaa, ihanaa kun on näin keväistä! Sais kyllä jo alkaa enemmän vihertää, noi ruskeenharmaat maisemat ei oikein oo kivan näköisiä.






Tässä myös parempaa kuvaa näistä uusista farkkulegginsseistä päällä!


Mun pitäis lukea tuo Nikolai Gogolin Kuolleet sielut ens maanantaihin mennessä.. huh huh, onneks mulla on sentään tota Ben&Jerry'sin jäätelöä apuna! Tosin noi Ellet olis paljon houkuttelevampaa luettavaa tuon tappavan tylsän kirjan sijaan.. Oikeesti, toi kirja on niin tylsä ja en muutenkaan pidä kauheasti kirjojen lukemisesta. Eilen kun luin tota kirjaa niin nukahdin kesken kaiken kahdesti! Tuo venäläinen tapa kirjoittaa on kyllä jotain niin pitkäveteistä.. siinä kuvaillaan ja selitetään kaikki pienimmätkin asiat niin tarkasti.



Translation: Basic outfit I had at school today. Shirt from JC, I bought it also from Stockholm but forgot to photograph it for my last entry. Denim leggings from Pieces, also bought from Stockholm, here you can see better how they look on. Stud vest from KappAhl and boots from Andiamo.

I have to read Nikolai Gogol's Dead Souls until next Monday. It's just deadly boring. I don't even like reading books so much. Yesterday when I read it fell asleep two times. Luckily I have some Ben&Jerry's ice cream as my help. Those Elle magazines are just so much more alluring..