Popteen June 2010

Kesäkuun Popteen ilmestyi juuri ja tässä on lempparisivujani lehdestä! En taida enää jaksaa tehdä sitä kuukausittaista lehtien etusivu postausta, koska en oikeestaan lue enää muuta kuin Popteenia ja Viviä. Tän kuun eggin kansi oli ihan söpön näköinen, saa nähdä jos vaikka kattelis mitä se lehti sisältää.. Muuten oon kyllä ihan kyllästynyt eggiin. Tylsää ja suurin osa asuista on tosi sotkusen näköisiä. Ageha ja Ranzuki on ihan ok!


Kannessa jälleen ylisöpö Kumickey! Tää kansi kyllä ihan eri tyylinen kuin aiemmat, mut tykkään.















Huomenna lähden Helsinkiin, joten postauksia ei siis ole tiedossa viikonloppuna. Pitäis muistaa ottaa jotain asukuvia sitten sielä, yleensä kun aina unohdan. Varmaan vaan oon Tungin kanssa, kauhee ikävä kun ei olla nähty 2 viikkoon ;_;


f(x):n uusi musiikkivideo! Mustatukkainen tyttö, jolla on myös keltaista hiuksissaan on muuten SNSD:n Jessican pikkusisko.

Translation: My favourites of the newest Popteen. I won't be posting anymore those monthly magazine covers because actually nowadays I only read Popteen and Vivi. Ageha and Ranzuki are okay, but I don't like egg anymore. Tomorrow I'm going to Helsinki so I won't be blogging on weekend. Look forward for some outfit photos. There's also f(x)'s newest music video. The girl with black-yellow hair is SNSD's Jessica's little sister, by the way.