sailor top and sunny day

Tänään on ollut hyvä päivä! On aivan ihanan lämmintä, +18 astetta ainakin tällä hetkellä, ja vissiin viikonlopuksi on luvattu vielä lämpimänpääkin, jes! Tänään myös alkoi jo mun viikonloppuni, sillä meillä on helatorstain jälkeinen perjantai myös vapaana. Huomenna suuntaan jälleen Tungin luo. En vielä tänä iltana lähtenyt, koska mulla on kamalasti kouluhommia tehtävänä, joita oon yrittänyt tänään tehdä. Viimeisiä viedään tältä lukukaudelta ja kiirettä tosiaan riittää! Pitäis tällä vielä parit esitelmät pitää ja esseet palauttaa, sun muuta.. Odotan niiin paljon jo kesälomaa! Ihanaa kun ees hetkeksi saa stressin pois. Jos nyt en sit stressaa koko kesää tulevia syksyn yo-kirjotuksia. Kesällä siis saan maantiedon ja matikan kirjat seurakseni..


Eilen saapui uus paita H&Mltä, jonka olin tilannut jo kuukausia sitten. Ja joo tiedän, mulla aina toi hattu päässä :D Mut tuntuu vaan, et se sopii niin hyvin kaikkien kanssa ja jotenkin siitä asu saa kivan extran. Lupaan, että seuraavassa asussa, jonka postaan, mulla ei oo tota hattua!


Kaula katos jonnekkin ;_; Tuolla oli niin lämmin, että ihan hyvin pystyi olla tälläsillä vaatteilla. Muuten, näissä kuvissa mulla ei ole hiuksissa pidennyksiä. Mitäs tykkäätte niistä noin? ^-^ Joko sais heittää pidennykset menemään?


Toppi lähempää tarkasteltuna. Siivosin vaatekaappiani jokin aika sitten (se ois jälleen sen tarpeessa!) ja sit löysin sieltä tollaset vanhat punaiset shortsit. Ostin ne joskus monta vuotta sitten H&Mltä, mutta oon käyttänyt niitä kerran tai kaksi. Niissä on tähden kuvia, vaikka ei kuvista varmaan kovin hyvin näy. Niin tosiaan, kun löysin ne niin ajattelin, että näiden kaa ois kiva joku sailorhenkinen paita, missä ois jotkut punaiset yksityiskohdat. Eikä mennyt kauaakaan, kun bongasin ton topin H&Mn kuvastosta! Se oli ihan perfect, just sellainen kuin halusinkin ja laitoin sit tilaukseen. Ja kesti muuten ihan sairaan kauan ennen kun tuli perille. En tajuu, miks H&Mn nettikauppa aina kusee niin pahasti. Aattelinkin jo, että saankohan mä sitä koskaan.. mut tuli se vaan sit lopuksi.


I ❤ SUMMER!





Translation: It's so warm today, just like summer! And they say, it'll be even warmer on weekend. My weekend started already today because I have a few days free from school. Tomorrow I'm going to Tung's again. I didn't go today because I have a lot of schoolwork to do so I try to do them tonight. I'm really really waiting for summer holiday! Only a few weeks left before it.. No stress anymore! But I guess I will still have some stress. Matriculation exams start next fall. So I have to spend some time on summer studying geography and maths.. Yesterday I got new top from H&M. I had ordered it long long long time ago but it arrived yesterday. H&M's net store really sucks. I already thought I will never get it but finally got it. I wanted to have that kind of top when I came across those red shorts when I was arranging my closet. Oh and yes, I know I wear that same hat always. I just like it so much and it fits well with many clothes. But OK, I promise in the next oufit I won't wear it haha. I'm not wearing my hai extensions on those photos. What do you think of my hair like that? Should I already throw my extensions away?