here i am!

Perillä ollaan! Viime yönä en saanut juuri ollenkaan nukuttua ja 5ltä sitten lähdettiin. Väsytti kamalasti, enkä saanut autossakaan unta. Kuintekin päivän mittaan siitä piristyi ^^ Sain netin toimimaan heti ilman mitään ongelmia, niin nyt voin päivittää täältäkin, jes!


Jälkiruokapöydästä piti sit heti ekana ottaa kuva :D


Syötiin siis laivassa ja tässä alkupalat :D Söin näköjään eniten noita alkupaloja.


Pääruoka


Jälkiruoka

Lähes kaikki ruuat oli tosi hyviä *3*


Laivan kannelta pari kuvaa.



Kahden ja puolen tunnin matkan jälkeen oltiin sit perillä Tallinassa, josta suunnattiin hotellille. Laivalta ei oo enempää kuvia, kun kännykästä loppui akku kesken kaiken.

Hotelli on tosi hieno! Otan siitä lisää kuvia vielä tänään mutta nyt otin vaan muutamat kuvat meidän hotellihuoneesta. Se on aika perushuone ja ei enää näytä niin hienolta kun sotkettiin ja levitettiin tavarat jo :D


Ovelta päin. Haha mun pikkuveli nukkumassa siinä 8'D






Mun datausnurkka *w*


Laivalta tarttui mukaan yksi ostos.


Chanelin luomiväri #52 Beige


Kämäinen peilikuva loppuun! Nyt lähdetään katseleen kaupunkia.

Translation: Here I am in Tallinn, Estonia! I hardly slept last night and we left home at 5AM. I couldn't sleep in the car either. I was so tired but after a while I already felt better. Some photosof the food I ate on cruiser trip. Also photos of our hotel room which doesn't look so fabolous anymore because we already spread our all luggages :D I bought Chanel's eyeshadow #52 Beige at tax free store on the cruiser. Now I have to go because we are going for a walk to the town!