sex and the city 2


Tänään oli vihdoinkin viimeinen koe ja juhlistettiin kavereiden melkein kesälomaa käymällä ravintolassa syömässä ja katsomassa uusi Sex and the City 2!


Huomenna siis vielä kouluun ja sitten - KESÄLOMA!


Oltiin vähän myöhässä ja ravintolassa kesti kauheen kauan, että saatiin tilaamamme ruuat. Sitten kun vihdoinkin saatiin ne, niin vedettiin ruuat naamaan 10 minuutissa ja sitten juostiin äkkiä elokuvateatterille :D Oon vieläkin ihan ihmeissäni, et ehdittiin silti niin hyvin sinne leffaan!


Leffa oli kyl huippu! Käykää katsomassa~ Vaikka siinä ei oikeestaan mitään erityisempää juonta ollut niin kuitenkin se on ihan muuten vaan kaiken muun takia katsomisen arvoinen.


Päällä oli tälläistä. Tää on kyllä jo nähty aiemmin, mutta ei ne ollut mitään hyviä kuvia, joten tuskin haittaa vaikka postaan saman asun uudestaan näin lyhyellä aikavälillä.

Jumpsuit New Yorker
Kengät Seppälä
Laukku Seppälä
Kaulakoru Glitter
Korvikset Glitter

Käytän muuten noita kenkiä ja laukkua nykyään kokoajan.. Varmaan siksi, koska ostin ne täysin heräteostoksena just silloin kun mun olis pitänyt aloittaa ostolakko, niin yritän nyt näyttää itelleni että oikeesti tarvin niitä :D No on kyllä ollut käyttöä, ettei kaduttanut noi heräteostokset!


Ehdoton lempparibiisi tällä hetkellä! En vaan saa sitä millään pois päästä soimasta.. Tää videokin on jotenkin sellanen, jota vaan jaksaa katsoo aina uudestaan ja uudestaan. Oon katsonutkin sen varmaan 100 kertaa haha:D

Translation: Sorry that I haven't been translating all my entires lately. But I just felt lazy and tired.. Today I had my last exam and tomorrow my summer holiday will begin finally! Tonight we celebrated almost summer holiday with my girls. We ate on a restaurant and watched new movie Sex and the City 2. It was great, really worth of watching. Even though the story line wasn't very special, everything else was so perfect! Here's my outfit I wore tonight. You saw this already some time ago but the photos of the outft were quite bad so I think you don't mind if I post this outfit again. Jumpsuit from New Yorker, heels and bag from Seppälä and jewellery from Glitter. Also, here's my current favourite song! It just keeps playing on my head all the time. I also like the video a lot, I have watched it at least 100 times haha~