FOR SALE

I'm selling some items but this is only for Finnish people this time, SORRY!

Okei, kuten oon jo vähän aiemmin antanut vinkkiä, viimeksi Japanin tilaukseen tarttui mukaan pari ylimääräistä juttua, jotka on tarkoitus myydä ja niin saan vähän lisäkuluja takaisin.

Jutut on nyt myynnissä Huuto.netissä ja linkkaan ne vain tänne. Ei huutoja blogin kautta, ainoastaan Huuto.netin kautta!!!

Vaaleanpunaiset sydänkorot, koko 38-39






♥ TÄÄLLÄ ♥

Vaaleanpunaiset pitsiröyhelöshortsit, koko M-L




♥ TÄÄLLÄ ♥

Molemmat ovat siis täysin uusia ja käyttämättömiä!

Luultavasti tuun seuraavillakin kerroilla tilaamaan joitain juttuja myytäväksi. Saa antaa palautetta millaisia vaatteita haluaisitte, siis mieluiten mekkoja, kenkiä vai mitä? Mutta mitään shopping serviceä en oo perustamassa, joten on turha pyydellä joitain tiettyjä yksittäisiä juttuja vain tietylle ihmiselle. Toivon myös palautetta kokovalinnoista. Otin isoimmat koot, mitkä Suomessa varmaankin on ihan normikokoa. Vai olisiko sittenkin pitänyt olla mieluummin jotain S-kokoisille?

Ai niin ja sitä vielä, jos satutte voittamaan huudon, niin noi toimitukset ym. hoitaa mun äiti siitä eteen päin, koska hänen rahoillaan tilattiin noi jutut, niin hän sitten noista rahat saa. Mä vaan mainostan :D Ettette ihmettele, kun yhtäkkii huudatte mun juttuja mut sitten oottekin yhteyksissä jonkun ihan eri henkilön kanssa.

Eli eikun vaan huutamaan ;D !!! Lisäkysymyksiä saa esittää tänne blogiinkin.