CandyDoll & DollyWink


Nämä esittelinkin jo aiemmassa postauksessa pikaisesti, mutta nyt tarkempi review näistä tuotteista!

I already show you those quickly but now better review of the products.


Tämä siis on CandyDollin poskipuna ja sävy on Peach Pink. Pakattuna ylisöpösti *u*

So this is CandyDoll's blush Peach Pink. So cute packing *u*


Tässä näkyy sävyä paremmin. Se on tollainen hyvin vaalea.

Here you can see the colour better. It's very light.


Ja miltä se sit naamassa näyttää. Laitoin tuohon kuvaan sitä aika runsaasti, että varmasti näkyis 8D

And how it looks on face. I had to put lot of blush so you could see the colour well in the picture.


Tän kanssa sopii hyvin laittaa jotain muuta tummempaa sävyä, mutta en nyt tähän kuvaan laittanut.

If you use this, it would look good if you also add some darker colour. I didn't put any other colour for those pics.


Sitten DollyWinkin tekoripsikotelo! Myös pakattuna ihanasti.

And then DollyWink eyelash case! Also packed so lovely.


Moni varmaan ihmettelee, että lol mitä nyt tollasellakin tekee.. Mut tää on kyl ihan must hankinta ja älyttömän käytännöllinen! Paras keksintö hetkeen :D Mulla ainakin usein menee ripset hukkaan niin täällä ne pysyy hyvässä tallessa, eikä tarvi kaivella jostain meikkipussin pohjalta. Ja myös ei oo ollut kiva löytää välillä sit kalliita MACin ripsiä, jostain nurkasta kun ne on tarttunut jonkun jalkapohjaan ja mennyt ihan lyttyyn..

Maybe many wonder what do you do with such a thing.. But this really is must and so practical! The best invention for a while hehe :D I often lose my lashes so here they are safe. It hasn't been nice to find your expensive MAC lashes on the floor all wrinkled..




Sain myös extrana tälläisen CandyDoll julisteen~ Oon varmaan viimeks ala-asteella laittanut jotain julisteita seinälle, mut laitoin nyt tän tohon vaatekaapin oveen :D

I also got as an extra this CandyDoll poster~ Last time when I put some posters on my walls was when I was in elementary school. But now I put this on the door of my closet.


Nämä merkit CandyDoll ja DollyWink ovat siis Tsubasa Masuwakan kosmetiikkamerkkejä. Jos nyt joku ei Tsubasaa tunne niin hän on ollut mallina mm. Popteenissa ja Eggissä, nykyään PopSisterissä ja tekee näitä omia tuotteitaan ynnä muuta.
Want to know more? So CandyDoll and DollyWink are cosmetic brands by Tsubasa Masuwaka. If somebody doesn't know Tsubasa, she has been model in Popteen and Egg and nowadays she's in PopSister and making her own products and so on.

http://www.candydoll.jp/
CandyDoll mallistoon kuuluu tällä hetkellä seuraavat tuotteet:

At the moment these products belong to CandyDoll line:

Poskipunat / Blushes


Highlight


Mineraalipuuteri / Mineral powder


Huulikiilto ja huulien pohjustus / Lip gloss and lip conclearer


Meikkiglitter / Make-up glitter


http://www.koji-honpo.co.jp/tsubasa/
DollyWink on tehty yhteistyönä Kojin kanssa ja tuotelinjaan kuuluu silmämeikkituotteita.

DollyWink is done with Koji and it's eye makeup product line.

Ylä- ja alaripsiä / Upper and lower lashes


Nestemäinen eyeliner, tekoripsikotelo, silmänrajauskynä (musta/ruskea) ja ripsiliimafiksailija / Liquid eyeliner, eyelash case, pencil eyeliner (black/brown) and eyelash fixer


Itse olisin kyllä kiinnostunut testailemaan näitä kaikkia tuotteita! Eniten kyllä kiinnostaa toi oranssi poskipuna :D Vaikka ajattelis, että varmaan se on aika kauhee niin oon kuitenkin nähnyt kuvia millaselta se naamassa näyttää ja oikeestaan aika kivalta! Enemmän sellaselta persikan sävyiseltä. DollyWinkin ripsiä täytyy ehdottomasti vielä joskus kokeilla, vaikka kalliita ovatkin. Myös eyelineristä ja silmänrajauskynästä oon kuullut, että ne olis hyviä.

I'm very interested to try all those products! Most I'm interested in that orange blush :D First I thought it's really awful but after seeing photos people wearing it, it actually look pretty nice. It's more like colour of peach than carrot. I absolutely have to try DollyWink lashes even thought they are expensive. I have also heard that eyeliners are very good.

Näitä voi ostaa esimerkiksi täältä:
You can purchase those products for example here:

http://ichibankao.com/default.aspx

Ja ainiin, hyvää juhannusta kaikille! o(^-^)o Onneksi nyt on hyvä sää. Mennään kohta mökille Tungin ja mun perheen kanssa.

Oh, Happy Midsummer day to everyone! o(^-^)o Luckily today the weather is so great. I'm going soon to our summer cottage with Tung and my family.