♡outfits and a few more from GAL me2⌒♡+゚


Oon ollut vähän laiska nyt päivittämään, mutta ei mulla kyllä oikeestaan oo ollut ees mitään mistä päivittää ;o Enkä oo oikein muistanut kuvata asujakaan mutta tässä nyt on kuitenkin pari! Ylempänä tämän päivän asu:

I've been a bit lazy to update my blog but actually I haven't had anything to update ;o Also I haven't remember to take much photos of my outfit but anyway here is some now! Today's outfit above:

Denim shirt Seppälä
Floral dress KappAhl
Heels Deary, Yumetenbo


Sitten toinen, joka on kai maanantailta. Aikamoinen valaistus ero näissä kuvissa :D Tän päiväisen kuvan otin tyyliin puoli kahdeksalta aamulla, tää kuva on otettu varmaan 11 maissa.

And another one, I think this is from last Monday. Haha the lightning difference in these two pictures is huge :D Today's photo was taken 7.30AM and this photo was about 11AM if I remember right.

Shirt ONLY
High-waisted shorts Rosebullet
Tights H&M
Ribbon pumps Deary, Yumetenbo



Pari kuvaa musta löysin tuolta GAL meetupin facebook-sivulta, niin laitan nää vielä tähän ^-^

Here is also few photos of me I found in GAL meetup facebook page so I'm gonna post those too ^-^


me, Sanni & Laura (≧∪≦) I like this photo although I look kinda awful here (ToT)


Haha~ One of my favourite photos! (*^▽^*)ノ


me & Lilli in the park when we were about to leave~


omg!!! Jessica's new hair is super gorgeous *o*~~~♥

ps. Huomio kaikki, joilla on tiedossa vanhat ens helmikuussa!


CLICK

Laitettiin mun vanhojen puku huuto.nettiin myyntiin. Anyone interested?? ;D Mun äiti jotain sähelsi ja väittää ettei se muka saa tohon enää lisää kuvia, mut kuitenkin lisää kuvia puvusta voi katsoo täältä: http://koakumachou.blogspot.com/2010/02/wanhat-2010-part-1.html
Niin ja koko on siis XS! Se on aika pienikokoisille tehty, mullakin aina teki vähän tiukkaa saada toi vetoketju kiinni, mutta siis niinhän se kuuluukin olla just tiukka ettei mekko valahda pois päältä kesken tanssin :D Toisaalta en kyl haluis luopuu tosta kun se on niin ihana ;_; Mut parempi laittaa uudestaan käyttöön, ku en kuitenkaan sitä enää käytä ja se vaan tossa ovessa aina roikkuu :D