feels like summer?

Today I feel like writing in Finnish.

Pääsiäisen ajan lagailin puolikuolleena, enkä tehnyt mitään ihmeellistä. Annyeong!Partyista pitäis kyllä lähipäivinä vääntää jonkinlainen postaus.. :D


Tää on varmaan tuhannes kerta viimeisen parin viikon aikana, kun sanon tämän saman asian, mutta kuitenkin.. AAAAAA ihana kevät ihana aurinko ja lämmintääää!!! Tänään kyllä olin ihan niin kesäfiiliksissä jälleen.


Fiilareissani päätin sitten laittaa tänään jotain värikästä päälle. Mietin tässä vaan, et miten viime kesänä jaksoin kävellä joka ikinen päivä, minne ikinä meninkään, korkkareilla. Näin Lauraa tänään iltapäivällä ja käveleskeltiin ympäriinsä kevätauringosta nauttien ja nyt mun jalat on ihan muusina 8D Varmaan pitää vaan taas tottua siihen.

Cardigan KappAhl
Raglan tee VeJanie, Yesstyle.com
Leggings Seppälä
Pumps Bianco Footwear


Ylisöpö Laura


Ho ho hoo!


Yritettiin ottaa yhteiskuviakin, mutta jostain syystä ne ei oikein onnistunut. Auringonpaisteen takia naama oli ihan kurtussa joka kuvassa taikka sitten ihan varjojen peitossa.


Ja noi mun hiuksetkin ahdisti ihan sikana. En laittanut tänään olleenkaan hiuksiani, läimäytin vaan pidennykset päähän, joissa oli vielä vähän vanhojen kiharoiden muotoa jäljellä. Siinä ne hiukset sitten hienosti meni pitkin päälakea.. *ahdist*


Random höpöttelyn ohella käytiin syömässä Ben&Jerry'sit Espalla ja ihmeteltiin omituista mielenosoitusta.


Ei muuta! Oon taas ihan rättiväsynyt, joten taidankin kömpiä nukkumaan.